Amerikas flashbacks

Da vi nærmer os kvart århundredes mærket, er det vigtigt at gøre status over, hvor vi er nu, hvad vi har gjort tidligere, og hvordan vi udvikler os som nation. Det er vigtigt at spørge os selv, “Hvad er der sket i dette land?” Er vi her nu? Hvad kan vi gøre for at gøre dette land stærkere og mere indbydende for alle frisindede mennesker over hele kloden?

Det er nogle ting, vi som amerikanere kan gøre. Vores nation har brug for åndelige principper. For at leve op til de principper, som Gud har givet, må vi opgive individualismen og være omhyggelige. Det er vigtigt, at vi lever op til de åndelige principper, som Gud har givet os. Et eksempel er at elske vores næste som os selv. Dette er vores almægtige gudgivne ret. Som vi lever ud af kærlighed til vores medmennesker dag ud og dag ind, vi udstråler magt til at elske. Vi behøver ikke at bekymre os om mennesker, vi ikke kender, eller som er nye for os. Vi kan vise vores kærlighed ved at vise andre, at vi er villige til at dele deres venskab og kærlighed. Du kan elske, uanset hvor du bor, eller hvem du er. Det er muligt at elske andre og dig selv. Hvis vi kan dyrke vores kærlighed til hinanden, kan vi også dyrke kærlighed og respekt for os selv. Vi kan leve med mindre selvmedlidenhed og jalousi, hvis vi viser respekt for os selv.

Vi kan også øge vores uddannelsesniveau som nation for at give flere mennesker adgang til videregående uddannelse. Dette er en af de bedste ting, som ethvert land kan gøre. Vores land er nu mere uddannet end de fleste andre lande rundt om i verden. Det er en kendsgerning. Det skyldes for en stor del, at vores sind er mere åbne for læring end andre lande. Musik og underholdning er meget lettere at finde, og vores samfund er mere åbent over for et positivt syn på verden. Er din del af problemet? Amerikanerne har brug for at kræve bedre, og kræve, at deres ledere gøre mere for at beskytte, hvad der er vigtigt for dem. Dette kan gøres i vores eget hjem. Vi er nødt til at slippe af med rodet i vores liv, og så er vi nødt til at videregive de vigtigste ting. Du behøver ikke opgive de ting, du elsker for andre. Hver borger i vores nabolag vil begynde at fylde deres eget liv med, hvad de ønsker. De behøver ikke tage de ting, vi elsker. Disse ting er allerede en del af dit liv. Det er tid til at lære at gøre plads til de ting, du elsker mest.

Du vil finde det lettere at få, hvad du ønsker i livet, hvis du bruger mindre tid og kræfter på at opnå det. Du kan få de ting, du ønsker og har brug for, hvis du lægger i indsatsen. Det er så simpelt som at have visdom og tilfredshed til at forfølge, hvad du ønsker. Det er ikke nok at være tilfreds med at have. Det er at lære at acceptere og leve med, hvad du har, selv om det er svært for nogle, og at give slip på de ting, der vil bringe mere. Du vil ikke føle stresset, hvis du er sparsommelig og holde sig til dit budget. Kun ved at sætte hovedet ned og forfølge den succes, du ønsker, vil du begynde at se de ting, du kan lide, og dem, du elsker. Du vil høre din indre stemme fortælle dig, at dette ikke er den rigtige vej for dig. Det er dit valg at bekæmpe det eller bære det. Du vil blive bange, hvis du bukker under for denne psykologi. Du er nødt til at kæmpe imod. Den anden side af hegnet vil ikke bringe dig nogen ro i sindet. Du mister friheden til at foretage ændringer i dit eget liv eller dit eget. Dit job kan gå tabt. Du kan miste dit job, hvis du vælger denne vej. Dine håb og drømme er blevet ødelagt. Det er en skam! Du siger nu, “Til helvede med, hvad jeg mente om dit land. Gå på arbejde for det, jeg sagde, at du ikke ville finde dig i.”

Skriv kommentar