Laser tandpleje: Almindelige spørgsmål

Laser tandpleje er den nyeste trend inden for kosmetisk tandpleje. Proceduren kan bruges til at behandle en række tandproblemer takket være fremskridt inden for tandteknologi. Der er nogle vigtige spørgsmål at stille, hvis dette er en teknik, du aldrig har hørt om.

Hvad er laser tandpleje?

Laser tandpleje refererer, når en laser kan bruges til at udføre tandarbejde. Dette får blodet til at størkne og fremskynder heling. Det er især nyttigt i behandling af misfarvning og forberede dine tænder til rodkanaler eller fyld. Proceduren kan vare flere år, når den er afsluttet. Dette anbefales til komplekse eller smertefulde procedurer.

Hvad er forskellene mellem en almindelig tandlæge og en kosmetisk tandlæge?

Laser tandpleje tilbyder den største fordel af alle: det forårsager mindre smerte, at mange af de procedurer, den erstatter. Fordi det er en avanceret form for tandpleje, der er mindre blødning. Du vil også finde færre behov for gingival væv eller suturer.

Hvad er nogle af ulemperne?

Som med alle procedurer er der fordele og ulemper. Der kan være nogle ubehag, når blegning eller kridtning dine tænder. En laser kan også forårsage mindre følsomhed.

Det er noget, jeg ikke bør gøre.

Fordelene ved laser tandpleje er langt mere gavnligt end ulemperne, hvis det bruges korrekt. Proceduren er et godt valg.

Hvad skal du gøre, hvis du leder efter en procedure?

Intet. Processen med tandarbejde er meget personlig og vil ikke blive ændret af nogen mængde information. Få så meget information om praksis, personale og faciliteter som muligt. Det betaler sig at opsøge udtalelser fra mange kilder. Da dette giver dig mulighed for at vælge den mest kvalificerede person, er det vigtigt, at du får så mange anbefalinger som muligt.

Tal med flere fagfolk om problemet. Alle bør tage et kig på problemområdet og være særlig opmærksomme på tænderne. Spørg om udøverens fortid, og hvordan praksis var den dag. Spørg om forebyggende skridt og lære om vellykkede behandlinger for andre.

Omkostningerne ved behandlingen bør overvejes. Overvej udgifterne til behandlingen, hvis du har dental forsikring. For at sikre arbejde af høj kvalitet skal potentielle patienter grundigt inspicere praksis.

Når du har valgt en tandlæge, forhøre sig om deres erfaringer. Succes er et tegn på en tandlæge, der har erfaring. Det er klogt for nogen at have praktiseret tandpleje i en rimelig periode. For andre kan det bare være en sag, hvis de er mere erfarne.

Laser tandpleje er typisk en fjerdedel hurtigere end almindelige fyld, afhængigt af hvor du befinder dig. Patienterne bør være i stand til at tolerere den langvarige procedure, så længe de er i stand til.

Nedenfor er en liste over trin, der vil sikre en vellykket procedure for laser tandblegning (TMJ Nr. 1).

For at forberede sig ordentligt på proceduren vil der sandsynligvis være en tandundersøgelse. Dette omfatter en gennemgang af din tandlæge historie.

Din tandlæge vil oprette butik på et sted, der er rent og behageligt.

Først vil din tandlæge diskutere proceduren og derefter give de værktøjer, du får brug for.

Når du er klar, vil tandlægen begynde at rense dine tænder. Han eller hun vil også placere en beskyttende kant langs dit tandkød, så din mund er helt isoleret fra resten. Tandlægen vil derefter anvende en gel på tænderne og varme tænderne i overensstemmelse hermed.

Din tandlæge vil derefter injicere den stærke formulering af fløde i tandens plast. Du vil derefter kunne se forskellen. Hvis du er tilfreds med resultaterne, kan din tandlæge vise dig. Din tandlæge vil anbefale, at du enten stoppe med at bruge bleacher eller sætte dig på en bakke, der vil holde bleacher fra farvning dine tænder.

Nogle bakkebaserede produkter er også tilgængelige, men de vil være ubehagelige at bære og smage forfærdeligt. Disse produkter kan gøre det svært at sove og få dig til at komme for sent til hele dit skift. Nogle mennesker bærer dem, mens de sover og tygger på tyggegummi eller andre små ting. Kæbebeskyttere kan bæres om natten, men bæres oftest om dagen.

Skriv kommentar