Sådan får du et godt lån

Renter Mens alle lån omfatter renter, kan de variere mellem långivere inden for samme lånetype. Renten afhænger af lånebeløbet, længden af tilbagebetalingen, kredit score, og historie. Du bør altid tjekke med din bank, før du ansøger om et lån. Renten kan ændres, og du kan kontakte dem for at bekræfte. Du bør også tjekke dine seneste kontoudtog. Dette vil hjælpe dig med at undgå at blive presset til at optage et lån, der ikke er det rigtige for dig. Du vil være i stand til at få alle de oplysninger, du har brug for om dit lån, når du mødes med lånet officer ansigt til ansigt. Folk tøver med at spørge om lånerenten, da de er bange for, at de ikke får en fair deal. Folk lader bankerne fortsætte med at sælge dem lån, som de ikke er interesseret i. Selvom det kan virke lille, kan transaktionen tilføje op til hundreder af dollars i renter og gebyrer over tid. Lad det ikke ske. Du kan være i stand til at få dit lån til en brøkdel af omkostningerne, hvis du venter.

ForsikringHvis du låner penge over en længere periode, kan forsikring være inkluderet i lånet. Långivere ønsker at betale lånet provenu. Dette hjælper dem med at afbalancere risikoen. Det kan være muligt at få de vilkår og den sats, du ønsker, hvis personen har tilstrækkelig forsikring. Du bør sørge for at sikre, at dit lån er beskyttet i hele perioden. Forsikring kan være i stand til at dække lånet, hvis du mister dit hjem. Det er også en god idé at garantere, at enhver politik vil forhindre eller afhjælpe afskærmning.

ForhåndsgodkendelseEt andet værktøj, som långivere bruger til at godkende dit lån, er forhåndsgodkendelse. Du behøver ikke at give din kredit rapport eller vise nogen gældsforpligtelser. At forhåndsgodkende dit lån långiveren vil normalt se på din indkomst, kredit og gæld. Forhåndsgodkendelse betyder, at midler automatisk indsættes på din konto af banken dagen efter, at din strengere låneplan er blevet godkendt. Mange mennesker, der ellers er berettiget til regelmæssige lån måske ikke have råd til denne mulighed og vælge dette alternativ. Dette er en måde at undgå overextending dig selv. Banken kan være mere villige til at arbejde med din ansøgning, fordi de allerede kender dig. Husk, at forhåndsgodkendelse kan arbejde til din fordel ved at give dig mulighed for at spare penge og ikke at skulle finde et betalingskort.

Det er værd at shoppe rundt efter den rigtige bank / långivere. Diskuter dine behov først. Du kan opleve, at de månedlige betalinger er billigere, end du tror. Der kan dog være en højere samlet omkostning hos nogle banker. Du er nødt til at finde en, der opfylder alle dine behov. Du vil være i stand til at få et bedre lån og på længere sigt, hvis du tager dig tid til at sammenligne og shoppe rundt. Du kan hurtigt oprette en plan, der ligner et budget.

Skriv kommentar