Sådan finder du den ideelle vejleder til dit barn

At finde den rigtige vejleder til dit barn kan mildest talt være en vanskelig og tidskrævende opgave. Hvis du vil have dit barn til at have den bedst mulige uddannelsesmæssige oplevelse, så er du nødt til at vide, hvordan man kan gå om at finde den ideelle vejleder. Faktisk er der bare så mange muligheder derude, ville det tage timer at liste dem alle. Det følgende er en oversigt over de vigtigste:

1. Søgning efter uddannede og erfarne vejledere

opleve undervisning af børn med indlæringsvanskeligheder eller mentale sundhedsudfordringer, frivillige og indskrevne studerende

* Søg online for vejledere i dit område ved at gå gennem de gule sider og læse annoncerne.

* Spørg andre forældre, hvis de har erfaring med vejledning studerende med indlæringsvanskeligheder eller mental sundhed udfordringer.

* Gå gennem online classifieds og online fællesskaber som Yahoo eller Google for at finde folk specifikt på udkig efter tutoring positioner.

* Spørg andre lærere, trænere og rådgivere om vejledning muligheder.

* Spørg eleverne, hvis de kender nogen tutoring programmer i området.

* Tjek de etiske standarder for tutoring virksomheder for at sikre deres vejledere er ordentligt kvalificerede og har de rigtige legitimationsoplysninger.

* Diskuter de kvaliteter og personlighed vejledere, du overvejer med potentielle vejledere.

2. Identifikation af skolen

Et vigtigt skridt til at finde en god vejleder er at identificere den skole, der vil bruge deres tjenester. Du vil gerne notere eventuelle anmeldelser, feedback eller anbefalinger indsendt af tidligere studerende eller lærere.

* Find ud af succesraten for studerende, der er blevet undervist af skolen.

* Læs anmeldelser på studerende gennemgang websteder såsom klasse noter og Studyville.

* Find oplysninger om uddannelsesmæssige resultater af studerende, der er blevet undervist af skolen.

* Spørg andre elever, om de havde gode erfaringer med skolen.

* Kig på skolens hjemmeside for kursus programoversigter og læseplaner beskrivelser.

* Spørg andre forældre, hvis de havde gode erfaringer med tutoring gruppe, at skolen bruger.

3. At finde tutor

Det andet skridt er at finde en vejleder. Du skal sammenligne deres legitimationsoplysninger for at se, om de er kvalificerede. Mange tutoring virksomheder vil reklamere for deres evne til at vejlede studerende over en række. Sørg for, at de har en bachelorgrad og andre legitimationsoplysninger i samme område.

* Find en, der har en bachelorgrad i uddannelse.

* Undersøg referencer vejleder og sørg for, at de nemt kan ad kurset i deres område.

* Bed om en vejleder fortid succes.

* Spørg om deres undervisning stil og erfaring. Hvilke materialer brugte de? Hvordan underviste de?

* Undersøg vejlederens personlighed. Du vil have en vejleder, der er tilgængelig og følelsesmæssig for bedst at hjælpe dit barn. Vejlederen skal være i stand til at omfavne dit barns personlighed og imødekommende over for dit barns læringsstyrker og svagheder.

4. Enighed om mål og tjenester

Du og vejlederen skal blive enige om målene for vejledningsprogrammet. Begynd med at identificere de områder, hvor I begge ønsker at forbedre jer: områder, hvor dit barn er svagt, skal forbedres osv. Når I begge er blevet enige om målene, kan I blive enige om metoder og strategier til at afhjælpe de svagheder, I identificerer.

* Du og din vejleder kan blive enige om at frigive specifikke akademiske scores: standardiserede testresultater er en fantastisk måde at måle, hvor godt et barn klarer sig. Hvorfor? Fordi rapporten kan udgives, der viser dit barns sande præstationsniveau.

* Nogle gange kan svagheder være ubemærket: nogle gange børn ikke kender eller forstår begreberne i læseplanen. Vejlederen kan hjælpe dit barn med at forstå begreberne og hjælpe ham eller hende med at lære mere.

* Dit barn kan også få mere viden: gennem vejledning sessioner. Theessor kan stille spørgsmål, baseret på dit barns læringsstil og niveau af forståelse. vejledningssessioner giver eleverne mulighed for at få viden, øge deres færdighedsniveau og gøre dem smartere.

* Det kan også hjælpe med at opbygge en studerendes selvtillid: Hvis du får dit barn til at indrømme, at han eller hun søger mere hjælp fra vejlederen, vil det være lettere for ham at få den hjælp, han eller hun har brug for.

* Dedikeret en-til-en vejledning: dette er det vigtigste aspekt af en vejledning program. Vejlederen skal være dedikeret til dit barn. Han eller hun bør forstå dit barns behov og arbejde i overensstemmelse hermed. Ovennævnte tip indebærer også, at New York tutoring tutoring programmets træningsprogram er afsat til at hjælpe studerende med at forbedre deres akademiske præstationer og nå deres drømme.

De ovennævnte tips skal hjælpe dig med at få en klar forståelse af, hvordan du finder en høj kvalitet, effektiv New York tutoring program. Hvis du vil maksimere dit barns ydeevne, skal du planlægge dit barn til træningspas. En vejleder kan kun hjælpe dit barn med at forbedre sine færdigheder.

Skriv kommentar