Sport Kosttilskud: Hvilke af dem rent faktisk arbejde?

De fleste af de kosttilskud, der anbefales til brug, er ikke tilgængelige på din lokale købmand. De er alle kemisk fremstillede produkter, og som sådan er de ikke til din fordel. De skal bestilles direkte hos fabrikanten. Hvis du er sikker på, at de kosttilskud, du bruger hver dag, er alle de anførte typer, vil du føle dig bedre og være mindre tilbøjelige til at søge efter et andet godt supplement, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Det er rigtigt, at mange kosttilskud, der kaldes ‘kosttilskud’ ikke er kosttilskud lavet af vitaminer og urter. Faktisk er de fleste kosttilskud består kemikalier. Det betyder, at hvis dit mål er at finde et supplement, der indeholder alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som din krop har brug for, vil du søge efter noget mere, end du rent faktisk har brug for.

Kosttilskud leverer ofte mere, end de hævder ved ikke at bruge præcise metoder til at kopiere de naturlige virkninger. Det er muligt for nogle af virkningerne at blive videregivet til vævene, hvilket kan føre til falske påstande. Supplement effekter er meget midlertidige og skal være fuldt forventet og udnyttes for deres fulde varighed.

Det er ret simpelt at poppe et par piller en gang dagligt, hvis du har muligheden. Men der er mange forbindelser, der vil være nødvendige for virkningerne af pillerne til rent faktisk at forekomme i kroppen.

Hvor meget motion du gør, hvilke fødevarer du spiser, og hvor meget væske du drikker, vil have indflydelse på, hvor mange kosttilskud du har brug for. Forskellige mennesker vil kræve forskellige mængder af kosttilskud baseret på deres specifikke sundhedsmæssige behov.

Det giver god mening at antage, at enhver form for supplement, du har brug for, vil være tilgængelig i forskellige fødevarer. Du har ikke en eneste kilde til alle dine kosttilskud. Dette er ikke virkeligheden på grund af den hurtige kommercialisering og let adgang til næsten enhver form for tilskud, du har brug for.

At opbygge muskelmasse og forbrænde fedt, bodybuilding kræver forskellige typer af kosttilskud. De bedste kosttilskud til hver træning er ikke det samme som at opbygge din styrke til at løfte vægte.

Masseproduktionen af fødevarer har stort set fjernet de naturlige næringsstoffer, der findes i den mad, du spiser. I dag er de fleste vitaminer og mineraler, der er blevet foreslået som universel byggesten, kunstigt syntetiseret fra koncentrerede laboratoriekemikalier. Dette gør det vanskeligt at sammenligne supplement typer.

Selv hvis du spiser den anbefalede daglige mængde vitaminer fra mange kilder, bør den tætte undersøgelse af de resultater, som supplementforbruget giver, overbevise nogen om, at det, der gøres, er ægte. Dette gælder især for dem, der er interesseret i bodybuilding.

Supplere farer

Den forskelligartede trussel om kemisk forurening og giftige kemikalier kan have en skadelig virkning på dit helbred. De kan føre til langsigtede problemer, der endda kan forårsage død.

Pesticider såvel som tungmetaller kan introduceres til fødekæden. Dette kan føre til forurening af den mad, du spiser, og de kosttilskud, du tager. Problemet med FDA er, at mens de griber ind over for høj kvalitet kosttilskud, de foretrækker at lykønske de virksomheder, når de er fanget.

Kvalitetskontrol

Et minimum af en form protein, Glutamin eller kreatin er påkrævet for bodybuilding og vægttab. Du kan finde mange kosttilskud på markedet, der vil give disse ingredienser. Du skal dog være sikker på, at dine kosttilskud er sikre og gode for dig.

For at undgå fishy eftersmag, holde dine kosttilskud kølet. Rogaine kan bruges af producenterne til at fjerne enhver smag fra kosttilskud. Du bør huske dette, fordi nogle kosttilskud kan forårsage fishy bøvser, som desværre er ret almindelige.

Rogaine er et rå Rogaine ord, som er en lugtfri og smagløs tilføjelse. Det bedste er dens overkommelighed. Du kan forbruge det hele dagen og ikke føle nogen ubehagelig eftersmag.

Vi forsøger at undgå de ting, der ikke gavner os, så hvorfor ikke prøve det doven og tage et par piller hver dag. Undersøgelser udført med nosugarcoated undersøgelser viste, at de, der tagerR har lavere niveauer i plaguepsin hjernen og fordøjelsessystemet.

Det er gode nyheder for veganere. Men hvad med dem, der har et stramt budget? Vær opmærksom på, at billigere kosttilskud ikke altid er lige bedre.

Supplementkvaliteten påvirkes af, hvordan fisken fanges og forarbejdes. Eksemplet med harsk kosttilskud er Chrom.

Skriv kommentar